Contact

Actioncam-bestellen.nl is onderdeel van Klik en Bestel B.V. Voor vragen of opmerkingen kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Service

Wij hebben een goede service hoog in het vaandel staan en doen daarom ons best om zoveel mogelijk informatie beschikbaar te stellen op onze website om jou te kunnen helpen. Staat jouw vraag niet bij de veelgestelde vragen? Of heb je behoefte aan aanvullende informatie? Dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

Persoonlijk

Zijn mijn persoonsgegevens veilig bij Actioncam-bestellen.nl?

Ja. De door jou gecommuniceerde gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling en verzending van je order. Wij gebruiken deze gegevens niet voor een solvabiliteitscheck of marketingdoeleinden en wij delen deze nooit met derden.

Telefoonnummer: 088-123 03 45
Op werkdagen tussen 9 - 13 uur bereikbaar

Z.s.m. antwoord, maar in elk geval binnen één werkdag
Binnen 5 minuten antwoord op werkdagen tussen 9 - 13 uur
Bedrijfsgegevens
Actioncam-bestellen.nl
Klik en Bestel B.V.
Skagerrak 8a
9723 JR Groningen

Bezoek is enkel mogelijk op afspraak
Bankgegevens & KvK
NL16RABO0132190494
RABONL2U
58054138 KvK Groningen
NL852852393B01
Contactformulier
De gegevens die we van je vragen in het onderstaande formulier zijn veilig bij Actioncam-bestellen.nl en worden uitsluitend gebruikt om je goed te kunnen helpen. We vragen naar je naam zodat we weten wie we helpen, je e-mailadres om te kunnen reageren en je telefoonnummer om eventueel sneller contact met je op te nemen. Meer informatie over de veiligheid van jouw gegevens kun je vinden in het privacybeleid.
Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.